ΣΑΛΑΤΕΣ

 

ΥΛΙΚΑ: 150 γραμ. βίδες τρικολόρε, 10 ντοματίνια, 1/2 ματσάκι άνηθο, 100 γραμ. καλαμπόκι βραστό ή κονσέρβα, 150 γραμ. λευκό λάχανο, 100 γραμ. ξινολάχανο, 3 κουτ. σούπας μαγιονέζα, 70 γραμ. λεπτές φέτες γραβιέρα, αλάτι ΕΚΤΕΛΕΣΗ: Βράζουμε τις βίδες σε αλατισμένο νερό και τις αφήνουμε να κρυώσουν. Σε μεγάλο μπολ κόβουμε όλα τα λαχανικά τα αλατίζουμε...

ΥΛΙΚΑ: 6 φύλλα σγουρό μαρούλι, άλλο τόσο σε όγκο φύλλα ρόκας, 50 γραμ. καρύδια, 50 γραμ. σταφίδες, 50 γραμ. τυρί παρμεζάνα (κομμένη σε πολύ λεπτές φέτες), 3 κουταλιές της σούπας ελαιόλαδο και 3 κουταλιές της σούπας κρέμα βαλσαμική. Χοντροκόβουμε το μαρούλι και ανακατεύουμε με τη ρόκα, τα καρύδια, το τυρί και τις σταφίδες. Ρίχνουμε το ελαιόλαδο,...

ΥΛΙΚΑ: 5 φύλλα μαρούλι, 1 μέτριο κρεμμύδι, λίγο ψιλοκομμένο άνηθο, 150 γραμ. φιλέτο κοτόπουλο, 1 ντομάτα, 2 κουταλιές σούπας μαγιονέζα, 20 γραμ. κρουτόν, λίγο μουστάρδα, αλάτι και πιπέρι ΕΚΤΕΛΕΣΗ: Αλατοπιπερώνουμε το κοτόπουλο και το μαρινάρουμε με τη μουστάρδα. Το ψήνουμε στη ψηστιέρα και αφού κρυώσει το κόβουμε ψιλά κομμάτια. Κόβουμε το μαρούλι...

ΥΛΙΚΑ: 1 ντομάτα κόκκινη, 6 ντοματίνια, 10 ελιές καλαμών, 4 φύλλα μαρούλι σγουρό, 1 πράσινη ή κίτρινη πιπεριά, μισό αγγούρι, 1 κρεμμύδι, 100 γραμ. φέτα βαρελίσια κομμένη σε κυβάκια, 2 παξιμάδια ολικής σπασμένα σε μικρά κομμάτια, άνηθο ψιλοκομμένο, λίγα φύλλα φρέσκια ρίγανη και 3 κουταλιές της σούπας παρθένο ελαιόλαδο. Κόβουμε τη ντομάτα σε κυβάκια,...

ΥΛΙΚΑ: Λάχανο άσπρο, λάχανο κόκκινο, άνηθο, πιπεριά κόκκινη ψιλοκομμένη, 1 κουταλιά της σούπας μουστάρδα απαλή, χυμό από ένα λεμόνι,1 κουταλάκι κοφτό μέλι, 3 κουταλιές ελαιόλαδο, αλάτι και πιπέρι.

Δημιουργήστε δωρεάν ιστοσελίδα! Αυτή η ιστοσελίδα δημιουργήθηκε με τη Webnode. Δημιουργήστε τη δική σας δωρεάν σήμερα! Ξεκινήστε