Σαλάτα τρικολόρε με λάχανο και ξινολάχανο

2019-01-23

ΥΛΙΚΑ: 150 γραμ. βίδες τρικολόρε, 10 ντοματίνια, 1/2 ματσάκι άνηθο, 100 γραμ. καλαμπόκι βραστό ή κονσέρβα, 150 γραμ. λευκό λάχανο, 100 γραμ. ξινολάχανο, 3 κουτ. σούπας μαγιονέζα, 70 γραμ. λεπτές φέτες γραβιέρα, αλάτι                                                                                                                                                                                                        ΕΚΤΕΛΕΣΗ: Βράζουμε τις βίδες σε αλατισμένο νερό και τις αφήνουμε να κρυώσουν. Σε μεγάλο μπολ κόβουμε όλα τα λαχανικά τα αλατίζουμε και τα ανακατεύουμε. Ρίχνουμε μέσα και τις βίδες και ανακατεύουμε ξανά. Τέλος ρίχνουμε από πάνω το τυρί και την μαγιονέζα. 

Δημιουργήστε δωρεάν ιστοσελίδα! Αυτή η ιστοσελίδα δημιουργήθηκε με τη Webnode. Δημιουργήστε τη δική σας δωρεάν σήμερα! Ξεκινήστε