Σαλάτα μαρούλι ρόκα καρύδι και γλυκό βαλσάμικο

2019-01-23

ΥΛΙΚΑ: 6 φύλλα σγουρό μαρούλι, άλλο τόσο σε όγκο φύλλα ρόκας, 50 γραμ. καρύδια, 50 γραμ. σταφίδες, 50 γραμ. τυρί παρμεζάνα (κομμένη σε πολύ λεπτές φέτες), 3 κουταλιές της σούπας ελαιόλαδο και 3 κουταλιές της σούπας κρέμα βαλσαμική.                                                                                                                                                        Χοντροκόβουμε το μαρούλι και ανακατεύουμε με τη ρόκα, τα καρύδια, το τυρί και τις σταφίδες. Ρίχνουμε το ελαιόλαδο, λίγο αλάτι και ανακατεύουμε καλά. Τέλος ρίχνουμε τη βαλσαμική κρέμα. 

Δημιουργήστε δωρεάν ιστοσελίδα! Αυτή η ιστοσελίδα δημιουργήθηκε με τη Webnode. Δημιουργήστε τη δική σας δωρεάν σήμερα! Ξεκινήστε