Τυροσαλάτα
2019-01-22
Ένα απο τα αγαπημένα ορεκτικά ντιπ όλων των Ελλήνων! Καυτρερή ή απλή η τυροσαλάτα μπορεί άξια να συνοδεύσει τα περισσότερα μεσογειακά πιάτα.

ΥΛΙΚΑ: 1/2 κιλό φέτα βαρελίσια μαλακή, 1 φλιτζάνι του καφέ ελαιόλαδο, 1 κουταλιά σούπας κρέμα τυρί, πιπέρι, 1/2 καυτερή πιπεριά (προαιρετικά)
Στο μπλέντερ ρίχνουμε τη φέτα σε κομματάκια και όλα τα υπόλοιπα υλικά και χτυπάμε μέχρι να έχουμε μια απαλή κρέμα. Αν δούμε ότι η φέτα μας δεν είναι πολύ μαλακή, προσθέτουμε λίγο λάδι ακόμα.