Παγωτό σοκολάτα

2019-02-03

ΥΛΙΚΑ: 250 γρ. κουβερτούρα, 250 γρ γάλα, 1 ζαχαρούχο γάλα, 400 γρ. κρέμα γάλακτος, 2 βανίλιες

Λιώνουμε σε μπεν μαρί τη σοκολάτα. Ρίχνουμε το γάλα σιγά σιγά στη σοκολάτα και ενσωματώνουμε. Στο μίξερ χτυπάμε την κρέμα γάλακτος μέχρι να γίνει πηχτή σαν αριάνι. Προσθέτουμε το ζαχαρούχο και συνεχίζουμε το χτύπημα για 2'. Ενσωματώνουμε με τη σοκολάτα.

Τοποθετούμε στην κατάψυξη και κάθε μία ώρα βγάζουμε και χτυπάμε με μούλτι χειρός να αφρατέψει και να σπάσουμε τα παγάκια. Επαναλαμβάνουμε 2 με 3 φορές

Δημιουργήστε δωρεάν ιστοσελίδα! Αυτή η ιστοσελίδα δημιουργήθηκε με τη Webnode. Δημιουργήστε τη δική σας δωρεάν σήμερα! Ξεκινήστε
Χρησιμοποιούμε τα cookies για να εξασφαλίσουμε την σωστή λειτουργία και ασφάλεια των ιστοσελίδων μας και για να σας προσφέρουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία χρήσης.

Προχωρημένες ρυθμίσεις

Μπορείτε να προσαρμόσετε τις προτιμήσεις σας για τα cookies εδώ. Ενεργοποιήστε ή απενεργοποιήστε τις παρακάτω κατηγορίες και αποθηκεύστε τις επιλογές σας.