Παγωτό φράουλα

2019-02-03

ΥΛΙΚΑ: 400 γρ. φράουλες, 250 γρ. ζάχαρη, 500 γρ. γάλα φρέσκο

Παγώνουμε τις φράουλες για μια ώρα στην κατάψυξη, αφού τις πλύνουμε και τις κόψουμε σε τέσσερα κομμάτια την κάθε μία. 

Τις βάζουμε στο μπλέντερ με τη ζάχαρη και τις δουλεύουμε μέχρι να λιώσει η ζάχαρη. Ρίχνουμε το γάλα και συνεχίζουμε το δούλεμα μέχρι να φουσκώσει αρκετά.

Τοποθετούμε στην παγωτομηχανή μέχρι να παγώσει και μετά στην κατάψυξη.

Αν δεν έχουμε παγωτομηχανή, τοποθετούμε στην κατάψυξη και κάθε μία ώρα βγάζουμε και χτυπάμε με μούλτι χειρός. Αυτή η διαδικασία θα πρέπει να την επαναλάβουμε 2 με 3 φορές.

Δημιουργήστε δωρεάν ιστοσελίδα! Αυτή η ιστοσελίδα δημιουργήθηκε με τη Webnode. Δημιουργήστε τη δική σας δωρεάν σήμερα! Ξεκινήστε
Χρησιμοποιούμε τα cookies για να εξασφαλίσουμε την σωστή λειτουργία και ασφάλεια των ιστοσελίδων μας και για να σας προσφέρουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία χρήσης.

Προχωρημένες ρυθμίσεις

Μπορείτε να προσαρμόσετε τις προτιμήσεις σας για τα cookies εδώ. Ενεργοποιήστε ή απενεργοποιήστε τις παρακάτω κατηγορίες και αποθηκεύστε τις επιλογές σας.