Ταραμοσαλάτα με ψωμί

2019-01-22

ΥΛΙΚΑ: 1/2 κιλό ψωμί λευκό μπαγιάτικο, 100 γρ. λευκό ταραμά, χυμό από ένα μεγάλο λεμόνι, 1 και 1/2 ποτήρι λάδι ανάμεικτο (ελαιόλαδο και ηλιέλαιο).

ΕΚΤΕΛΕΣΗ: Αρχικά βρέχουμε και στίβουμε καλά το ψωμί. Το τοποθετούμε στο μπλέντερ μαζί με τον ταραμά. Αρχίζουμε τμηματικά και όσο θα δουλεύει το μπλέντερ σε μέτρια ταχύτητα να ρίχνουμε λίγο λάδι, λίγο λεμόνι έως ότου τελειώσουν.

ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Πρέπει να ήμαστε ιδιαίτερα προσεκτικοί. Ρίχνουμε τα υγρά μας τμηματικά και σιγά σιγά έτσι ώστε να απορροφηθούν σωστά. Υπάρχει περίπτωση η ταραμοσαλάτα να κόψει αν για παράδειγμα ρίξουμε το λάδι μας απότομα...

Δημιουργήστε δωρεάν ιστοσελίδα! Αυτή η ιστοσελίδα δημιουργήθηκε με τη Webnode. Δημιουργήστε τη δική σας δωρεάν σήμερα! Ξεκινήστε