ΡΟΛΟ ΚΟΤΟΠΟΥΛΟ ΜΕ ΜΟΤΣΑΡΕΛΑ ΚΑΙ ΜΠΛΕ ΤΥΡΙ ΚΑΙ ΣΩΣ ΒΟΥΤΥΡΟΥ

2019-01-18

ΥΛΙΚΑ 1 ξεκοκαλισμένο κοτόπουλο 2κιλών περίπου(ζητήστε απ' τον χασάπη σας να σας το ανοίξει για ρολό μαζί με την πέτσα) 250 γρ. φρέσκια μοτσαρέλα 150γρ. μπλε τυρί 1 μεγάλη κίτρινη πιπεριά αλάτι, πιπέρι,κάρυ, ένα κλωναράκι δεντρολίβανο 6 φέτες μπέικον 30γρ. βούτυρο τύπου LURPAK 200ml. κρέμα γάλακτος 1 ποτήρι νερό 2κουτ. γλυκού κορν-φλάουερ 1 κουτ. γλυκού μέλι θυμαρίσιο 1 κουτ. γλυκού μουστάρδα δίχτυ για το τελείωμα

Τοποθετούμε σε ταψί ανοιγμένο το κοτόπουλο με την πέτσα προς τα κάτω. Αλατοπιπερώνουμε και απλώνουμε πρώτα την πιπεριά. Μετά διαδοχικά τα τυριά.Τέλος το μπέικον. Κλείνουμε πολύ προσεχτικά και τις άκρες τις διπλώνουμε προς τα μέσα πριν το τύλιγμα για να μη μας αδειάσουν τα τυριά. Τοποθετούμε στο δίχτυ ενώ πάνω στο ρολό βάζουμε και το δεντρολίβανο,αλατοπιπερώνουμε και ρίχνουμε πάνω το μέλι και τη μουστάρδα απλώνοντας καλά με τα χέρια. Τώρα τυλίγουμε με λαδόκολλα και ψήνουμε στους 200 βαθμούς για 1 και 1/2 ώρα. Ξεσκεπάζουμε κατόπιν το ψήνουμε ακόμα για 10' ακόμα και ειναι έτοιμο. ΣΩΣ εκτέλεση. Σε τηγάνι ρίχνουμε το βούτυρο και το καίμε και σβήνουμε με την κρέμα γάλακτος. Προσθέτουμε ένα ποτήρι νερό, αλάτι, πιπέρι και κάρυ. Το βράζουμε για πέντε λεπτά σε μέτρια φωτιά και δένουμε με κορν-φλάουερ διαλυμένο σε λίγο νερο. Τέλος κόβουμε σε φέτες το ρολο και περιχύνουμε ζεστή τη σάλτσα!!!! ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ!!!!

Δημιουργήστε δωρεάν ιστοσελίδα! Αυτή η ιστοσελίδα δημιουργήθηκε με τη Webnode. Δημιουργήστε τη δική σας δωρεάν σήμερα! Ξεκινήστε