ΧΟΙΡΙΝΗ ΤΗΓΑΝΙΑ

2018-12-03

                            ΥΛΙΚΑ (για τέσσερις μερίδες)                                                                                                           1 κιλό μπούτι χοιρινό                                                                                                                       1 ακτινίδιο                                                                                                                                         1 μεγάλη πιπεριά πράσινη                                                                                                             1 μεγάλο κρεμμύδι                                                                                                                            ελαιόλαδο, αλάτι, πιπέρι, 1/2 κρασοπότηρο γλυκό κρασί                                                                                                                                                                                                                  ΕΚΤΕΛΕΣΗ                                                                                                            Κόβουμε το κρέας σε μικρές μπουκίτσες. Τρίβουμε το ακτινίδιο και το ανακατεύουμε με το κρέας αφήνοντάς το για 1 ώρα περίπου. Κατόπιν ξεπλένουμε. Βάζουμε το τηγάνι στη φωτιά με το ελαιόλαδο και αφού κόψουμε σε χοντρές φέτες τα λαχανικά τα ρίχνουμε στο ελαιόλαδο για ένα λεπτό. Μετά ρίχνουμε και το κρέας και τηγανίζουμε καλά. Σβήνουμε με το κρασί, αλατοπιπερώνουμε και μόλις πιεί τα υγρά του είναι έτοιμο. Το ακτινίδιο βοηθάει το κρέας να μαλακώσει.

Δημιουργήστε δωρεάν ιστοσελίδα! Αυτή η ιστοσελίδα δημιουργήθηκε με τη Webnode. Δημιουργήστε τη δική σας δωρεάν σήμερα! Ξεκινήστε