ΚΟΤΟΠΟΥΛΟ ΤΗΓΑΝΙΑ

2019-01-18

ΥΛΙΚΑ ( για τέσσερα άτομα): 1 κιλό περίπου στήθος κοτόπουλο, 1 κουταλια σούπας μουστάρδα, αλάτι, πιπέρι, ρίγανη, 1 κλωναράκι δεντρολίβανο, 1 πράσινη και 1 κόκκινη πιπεριά, 2 μέτρια κρεμμύδια, ελαιόλαδο, 1 κρασοπότηρο λευκό κρασί, λίγο εστραγκόν (προαιρετικά), λίγα μανιτάρια (προαιρετικά). 

                                                                                ΕΚΤΕΛΕΣΗ

Κόβουμε σε μπουκίτσες το κοτόπουλο και το μαρινάρουμε με τη μουστάρδα, αλάτι, πιπέρι και ρίγανη. Στο τηγάνι σωτάρουμε για δύο λεπτά πρώτα τις πιπεριές, τις οποίες κόβουμε σε φέτες και κατόπιν ρίχνουμε και το κρεμμύδι κομμένο κι αυτό σε φέτες αλλά και τα μανιτάρια. Αφού μαραθούν αρκετά ρίχνουμε και το κοτόπουλο να σωταριστεί κι αυτό αρκετά καλά. Τέλος ρίχνουμε το εστραγκόν και σβήνουμε με το κρασί και συνεχίζουμε το βράσιμο έως ότου εξατμιστούν τα υγρά του.   

                                                                                 ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ!!!

Δημιουργήστε δωρεάν ιστοσελίδα! Αυτή η ιστοσελίδα δημιουργήθηκε με τη Webnode. Δημιουργήστε τη δική σας δωρεάν σήμερα! Ξεκινήστε