Φέτα σαγανάκι με μέλι και σουσάμι

2019-01-23

ΥΛΙΚΑ(για τέσσερις μερίδες):                                                                                                          4 λεπτές φέτες τυρί φέτα περίπου 80γρ. η κάθε μια 4 φύλλα κρούστας 1 κουταλιά σούπας ηλιέλαιο 1 μικρό αυγό 2 κουταλιές σούπας γάλα 1κουταλάκι του γλυκού κορν-φλάουερ 4 κουταλάκια του γλυκού μέλι και σουσάμι                                              ΕΚΤΕΛΕΣΗ:                                                                                                                                          Σε μπολ χτυπάμε το αυγό, το λάδι, το γάλα και το κορν-φλάουερ με σύρμα ώστε να έχουμε ένα χυλό. Αλείφουμε το κάθε φύλλο κρούστας και το διπλώνουμε στη μέση. Τοποθετούμε στη μέση ένα κομμάτι φέτα σε κάθε διπλωμένο φύλλο και διπλώνουμε τώρα το φύλλο γύρω απ' αυτή. Κάθε φορά που διπλώνουμε αλείφουμε και με το χυλό για να κολλήσει καλά το φύλλο γύρω γύρω. Τηγανίζουμε σε μέτρια φωτιά και γυρνάμε τα σαγανάκια αρκετές φορές για να ξεροψηθούν καλά. Τελειώνουμε με το μέλι και το σουσάμι.

Δημιουργήστε δωρεάν ιστοσελίδα! Αυτή η ιστοσελίδα δημιουργήθηκε με τη Webnode. Δημιουργήστε τη δική σας δωρεάν σήμερα! Ξεκινήστε